2018 metų socialinės srities nominantės

Rugsėjo 27 dieną Čižiūnų socialinių paslaugų centro atstovai dalyvavo rajono socialinių darbuotojų dienos minėjime Trakuose. Už pasiekimus socialinės veiklos srityje Trakų rajone buvo skirta dešimt nominacijų.

Šiais metais centras teikė dvi kandidatūras Trakų rajono savivaldybės nominacijoms „Pasiekimai socialinės veiklos srityje“.  Abi mūsų darbuotojos R.Tamaševičienė ir D.Gaidukienė buvo nominuotos už darbą su senyvo amžiaus žmonėmis. Net ir turėdamos tokią ilgą darbo patirtį (Raimonda dirba 10 metų, o Danguolė 20 metų ), jos neprarado savo gerųjų žmogiškų savybių – abi yra nuoširdžios, atsakingos, dėmesingos, puikiai savo darbą organizuojančios darbuotojos.

Po nominacijų įteikimo klausėme paskaitos „Pozityvaus mąstymo strategijos. Padėk sau, padėsi kitiems“. Jį socialiniams darbuotojams vedė švietimo ir verslo konsultantė Lidija Laurinčiukienė. Auditoriją lektorė sužavėjo savo artistiškumu ir tikrumu. Jos seminaras buvo panašus į vieno aktoriaus spektaklį ir visiems paliko didelį įspūdį.

 

Centro informacija

Daugiau naujienų